930X122 MAIA

bac_69836400

A inceput BAC-ul

Elevii din clasele terminale de liceu au reintrat, de astazi, in febra bacalaureatului. Candidatii sunt evaluati, in ordine alfabetica, la proba de competente digitale, pana la 29 aprilie. Activitatea la clasa in colegii, licee si grupuri scolare nu se intrerupe in aceasta perioada, orele desfasurandu-se in paralel cu examenul. La proba de competente digitale, elevii au la dispozitie 90 de minute pentru rezolvarea cerintelor.
Elevii trebuie, de asemenea, sa arate ca stiu sa utilizeze extrem de bine Internetul si Messengerul. (! 😀 !)
Proba de calculator, ca si celelalte probe orale sau practice ale bacalaureatului din acest an, nu se noteaza, elevii obtinand calificativele si certificate de competenta care se ataseaza notei finale de bacalaureat. Sustinerea probei practice de calculator este obligatorie, iar elevii promoveaza indiferent de calificativul primit, cu conditia sa se prezinte la examen.
In judetul Arges, 6.899 de liceeni din seria curenta s-au inscris la prima etapa a bacalaureatului.
Urmatoarea proba orala a examenului de bacalaureat va avea loc intre 31 mai si 4 iunie 2010, la limba moderna. {loadposition inside}

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90