EcoMoto 930×122

ajofm

A început emiterea cardului profesional european!

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Argeș a început procedura de emitere a cardului profesional european.

Persoanele în căutarea unui job și cele care se află deja înregistrate în evidențele instituției pot să devină posesorii acestui card adresându-se la sediul central din Pitești al AJOFM sau la sediile locale ale Agenției.

Emiterea acestor carduri are loc în cadrul proiectului “Cardul profesional european–soluție europeană în căutarea unui loc de muncă”, proiect strategic, la nivel național, care vizează modernizarea Serviciului Public de Ocupare (SPO) prin introducerea unui sistem informatic complex, ce are la bază cardul ca și instrument de autentificare. Proiectul este implementat de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, în parteneriat cu o firmă de profil, și s-a desfăşurat pe o perioadă de 33 de luni, între 1 decembrie 2010 și 31 august 2013.

Printre altele, obiectivul general al proiectului constă în creșterea calității și transparenței serviciilor de ocupare oferite de SPO persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90