930 x122 grota rece

simfonie_lume_multa

A inceput Simfonia Lalelelor

In ciuda problemelor financiare invocate de autoritati din cauza crizei economice, cea de-a 33-a editie a Simfoniei s-a dovedit a fi un succes. La aceasta si-a adus din plin contributia si vremea neasteptat de buna, soarele fiind la el acasa la Pitesti in ciuda temerilor ca va ploua. Simfonia Lalelelor a debutat vineri, 16 aprilie, si se va incheia duminica, 18 aprilie.

Desi numele grele din politica si administratia de la nivel central aproape ca au lipsit (cu exceptia liderului PC, Daniel Constantin), premierul Emil Boc si presedintele Traian Basescu, dar si alte oficialitati avand probabil alte lucruri de facut programate deja in agenda proprie, personalitatile au abundat la deschidere. Printul Paul de Romania, sotia sa principesa Margareta, soprana Felicia Filip, numerosi oaspeti din tara si din strainatate (ambasadorii din Bosnia, Moldova, Portugalia si Iran, delegatii oficiale din Serbia, Grecia, Suedia, Olanda), deputati si senatori de Arges – i-am numit doar pe cativa dintre invitatii de seama ai Simfoniei. Felicia Filip a fost prima personalitate care a ajuns la Primarie, acolo unde a avut loc primirea oficiala a invitatilor.

Printul Paul de Romania a declarat, incantat de primirea facuta si de ambianta de la Pitesti, ca are in vedere o colaborare cu autoritatile din Arges pe probleme sociale. Este vorba de o colaborare prin intermediul fundatiei sale umanitare. Printul a adaugat ca pentru ca aceasta colaborare sa se infiripe trebuie mai intai sa discute cu autoritatile locale pentru a vedea care sunt proiectele ce pot fi derulate in comun. Ca aproape in fiecare an, printre oamenii prezenti la Parada Florilor si printre organizatori s-a starnit zvonul ca presedintele Traian Basescu avea sa ajunga la Simfonie. Zvonul nu s-a materializat. De cand este presedinte al tarii, Traian Basescu nu a participat insa la nicio editie a Simfoniei Lalelelor.

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3