930×122 CAPRA 5

furt

A încercat să jefuiască un magazin, dar a furat cântarul în locul casei de marcat

Un bărbat, înarmat cu un pistol, a vrut să jefuiască un magazin. Hoțul a amenințat-o pe vânzătoare, iar apoi a furat un cântar electronic, în locul casei de marcat.

Citiți și: Spectacol de hoție la Argeș Mall! Puștiul maestru care a uimit securitatea!

Întâmplarea a avut loc în urmă cu câteva zile în Republica Moldova, notează Antena 3 CNN.

Întreaga scenă a fost filmată de camerele de supraveghere montate în magazin, iar imaginile au fost urcate ulterior pe pagina de Facebook – Poliția Republicii Moldova.

Citiți și: 30 de spargeri lângă Pitești, în doar câteva ore! Doi bărbați au băgat groaza în oameni

„În urma acțiunilor întreprinse de polițiștii din Bălți, la scurt timp de la comiterea infracțiunii suspectul a fost identificat și reținut pentru 72 de ore.

Acesta a declarat oamenilor legii că intenționa să sustragă aparatul de casă, dar l-a confundat cu cântarul electronic.

Bărbatul de 43 de ani este locuitor al mun. Bălți și nu este la prima abatere de la lege. Anterior el a fost judecat și și-a ispășit pedeapsa pentru infracțiuni similare.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru tâlhărie, iar persoana vinovată riscă detenție de până la 10 ani”, se arată în postarea de pe Facebook a Poliției Republicii Moldova.

Sursă video: Facebook Poliția Republicii Moldova

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90