New Profesional Consult 930 x 122

kimura

A lasat Tokyo pentru Pitesti

Este posibil ca un om de succes în Japonia să lase ţara de baştină baltă şi să plece să trăiască la Piteşti? Este. Un astfel de caz a fost adus în prim-plan de o publicaţie cu profil economic de la nivel naţional care arată, în acest fel, şi cum se poate conduce o afacere de la distanţă.

 

Publicaţia „Capital” a făcut ieri publică povestea unui japonez care a lăsat una dintre cele mai mari metropole din lume, Tokyo, pentru a se stabili la Piteşti unde îşi desfăşoară în prezent activitatea.

Este vorba de Takashi Kimura, un bărbat de 35 de ani, care acum stă cu chirie într-un oraş cu 150.000 locuitori, după ce a părăsit un oraş cu 13 milioane de locuitori. Pentru asta, a călătorit 8.000 de kilometri.

Dragostea a fost cea care a declanşat această mutare. În urmă cu câţiva ani, Kimura a făcut cunoştinţă cu o româncă de care s-a îndrăgostit, cu care s-a căsătorit şi cu care are acum 2 copii.

„Takashi Kimura are în Japonia o firmă de consultanţă în afaceri pe care o coordonează de la distanţă. Aviz patronilor români: Aţi avea suficientă încredere în angajaţi astfel încât să vă conduceţi business-ul de la mii de km distanţă? Japonezii au”, notează „Capital”.

555 X 222 CAPRA
eurial 570×90