New Profesional Consult 930 x 122

doliu ambulanta

A. Mărtau, medic la Urgența din Pitești – deplânge pierderea colegului de la Ambulanță

Serviciul de Ambulanță Argeș, în doliu.

Citiți și: Video – O coloană de salvări la înmormântarea ambulanțierului, astăzi!

Update, ora 12.00.

Și Alina Martau (foto), medic primar medicină de urgență în cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești, își exprimă regretele pentru moartea fulgerătoare a colegului de la Serviciul de Ambulanță Argeș:

Astăzi serviciul de ambulanță a mai pierdut un OM ! Îl cunoșteam de peste 20 de ani…era ambulanțier …era o persoană calmă,cu mult bun simț…era omul pe care te puteai baza.

Venise în tura de noapte, dar la puțin timp a început să se simtă rău. A mers la spital, dar starea lui de sănătate nu s-a ameliorat, din contra, moartea a învins. Câteodată viața e nedreaptă și de neînțeles !
Mergi in lumina cerului Florine,iar acolo printre îngeri să ai parte de liniște!
Condoleanțe familiei !
Știrea inițială

”Astăzi – am mai pierdut un coleg, un prieten”. Doliu la Serviciul de Ambulanță din Argeș.

Șefa Ambulanței Argeș, Luminița Paul (foto), anunță moartea unui coleg din instituție.

 

Astăzi –  am mai pierdut un coleg, un prieten, un ambulanțier de excepție, pe domnul Zidaru Florea. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Condoleanțe familiei!” , transmite Luminița Paul.

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3