930 x122 grota rece

cristina țopescu

A MURIT CRISTINA ȚOPESCU

A murit Cristina Țopescu. Realizatoarea tv Cristina Țopescu a murit. Avea 59 de ani. Informația este confirmată de Poliția Ilfov și de Serviciul de Ambulanță București-Ilfov.

Cristina Țopescu a fost găsită decedată în această seară în casa ei din orașul ilfovean Otopeni. Primii care au intrat în locuință au fost polițiștii, în urma unui apel telefonic la 112 făcut în jurul orei 22 de o vecină a jurnalistei, care nu o mai văzuse de mai multă vreme.

”În cursul acestei seri, în jurul orei 22, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni.

În urma sesizării, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv, unde au găsit o persoană decedată, care nu prezintă urme vizibile de violență. Urmează ca în cauză să se efectueze expertiza medico-legală”, transmite Biroul de presă al Poliției Ilfov.

Este posibil ca decesul să fi survenit în somn, din cauze naturale. Cauza și data decesului vor fi stabilite în urma expertizei medico-legale.

Cristina Țopescu locuia singură.

Născută pe 4 iulie 1960 în Oradea, Cristina Țopescu era fiica marelui comentator sportiv Cristian Țopescu, decedat în primăvara anului 2018 (AICI, amănunte).

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90