New Profesional Consult 930 x 122

florea_costache

A murit Florea Costache!

Florea Costache, vicepresedinte al Consiliului Judetean Arges, s-a stins din viata in noaptea de sambata, 15 ianuarie, spre duminica, 16 ianuarie, la Bucuresti. Costache era internat de mai bine de o saptamana din cauza unor probleme hepatice.

Florea Costache a fost internat de urgenta la Bucuresti pe fondul unor probleme la ficat, el fiind de mai mult timp luat in evidenta cu afectiuni ale acestui organ vital. Problemele sale de sanatate au coincis cu o drama cumplita, in aceeasi perioada mama sa fiind victima unui viol la Izvoru.

Florea Costache a intrat in coma din cauza unor hemoragii interne care cu greu au putut fi oprite de medici. Chiar si asa, medicii s-au aratat rezervati in privinta sanselor de supravietuire ale acestuia si, din pacate, nu s-au inselat.

Nascut in 1954 la Izvoru, Arges, Florea Costache a fost primul presedinte al Consiliului Judetean, in perioada 1992 – 1996. Ulterior, el a ocupat numai functia de vicepresedinte al Consiliului, avand atributii in special pe probleme tehnice. La PSD Arges, Florea Costache a avut functia de vicepresedinte.

Vom reveni cu amanunte.

Dumnezeu sa-l odihneasca!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90