930 x122 grota rece

    dorel_stefanescu

    A murit in drum spre conferinta de presa!

    Zi tristă pentru presa din Argeş. Cel mai longegiv redactor din domeniul sportiv din judeţ, Dorel Ştefănescu, a decedat, cazând victimă gerului de afară, decedand in timp ce se indrepta catre o conferinta de presa.

    Dorel Ştefănescu avea o experienţă de zeci de ani în presa sportivă, fiind redactor la ziarul „Argeşul”. De altfel, a avut la activ peste 54 de ani de jurnalism!
    „Aveam 17 ani când m-am apucat să scriu, mai exact în 1958! Fac presă sportivă de zeci de ani şi încă scriu, la cotidianul Argeşul… Când m-am apucat de presă, cenzura a fost la ea acasă, dar la mine lucrurile nu au fost aşa de grave, pentru că făceam presă sportivă, un domeniu ceva mai liber”, a declarat, anul trecut, Dorel Ştefănescu, atunci când a primit titlul de Fiu al Argeşului, la Sărbătorile Argeşului şi Muscelului.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90