930×122 CAPRA 5

    mihaela2_1

    A stârnit invidia colegelor deoarece un tânăr a ales-o pe ea pentru o întâlnire privată!

    Blondina Alina Mihaela Badea a fost aleasă de un curtezan pentru o întâlnire privată! Invidioase pe succesul piteştencei, colegele sale din show-ul televizat au început să o bârfească, întrebându-se de ce oare tânărul Ciprian a ales-o tocmai pe ea.

    Una dintre cele două participante din Piteşti care încearcă să îşi găsească sufletul pereche prin intermediul emisiunii „Autobuzul lui Vârciu”, studenta la Jurnalism Alina Mihaela Badea, i-a pus întrebări incomode unui pretendent. „Şi ce ai spune dacă aş rămâne aici, la tine?”, a fost una dintre întrebări, întrebare la care băiatul parcă nu a avut niciun răspuns.

    Se pare, însă, că piteşteanca i-a fost pe plac, mai ales că dintre toate participantele a ales-o pe ea pentru o discuţie privată. Văzând că Alina este favorită, colegele sale din emisiune au început să o bârfească şi să fie răutăcioase. Au comentat vizavi de silueta piteştencei, susținând că nu ar fi tocmai una de manechin, și au spus că pretendentul este mai arătos decât ea. „Ce are ea şi nu avem noi de a ales-o, nu înţeleg?”, a întrebat o concurentă din show, vizibil invidioasă pe succesul Mihaelei.

    Vă amintim că în cadrul emisiunii prezentate de Liviu Vârciu 15 domnişoare, dintre care două sunt piteștence, încearcă să îşi găsească bărbat prin ţară.mihaela.varciu3

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90