New Profesional Consult 930 x 122

    parcare

    Abonamentele pentru parcarile cu taxa de la blocuri sunt netransmisibile

    În ultima sa şedinţă, Consiliul Local Piteşti a adoptat sistemul de taxare a parcărilor la blocuri. Proprietarii de apartamente din municipiu care doresc să aibă propriul lor loc de parcare trebuie să ţină cont de faptul că pot închiria locuri şi persoanele care au maşini luate în leasing, dar numai cu masa totală sub 3,5 tone.

    Abonamentele se vor elibera pentru un singur vehicul şi nu sunt transmisibile.

    Acestea pot fi emise şi pentru perioade mai mici de 12 luni, în situaţia în care procedura de atribuire are loc la o dată ulterioară atribuirii pentru întreg imobilul.

    Toate parcajele vor fi semnalizate prin panouri cu inscripţia „Parcare de reşedinţă”.

    Pensionarii cu venituri sub salariul minim pe economie vor beneficia de o reducere de 50% a tarifului, iar persoanele cu handicap, veteranii de război, deportaţii politic, foştii deţinuţi politici au dreptul la locuri gratuite în parcările de reşedinţă.

    Ele trebuie să facă însă dovada statutului lor prin acte corespunzătoare.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90