930×122 CAPRA 5

    Accesul în parcul Ştrand, interzis! Află de ce!

    Cetăţenii municipiului Piteşti nu mai au voie să intre în Parcul Ştrand. Dacă o fac, o fac pe riscul lor, anunţă municipalitatea!

    De câteva zile au început lucrările de reabilitare şi modernizare a parcului Ştrand, unul dintre cele mai vechi din oraş. Proiectul este finanţat din resurse europene în cadrul Programului Operaţional Regional.

    Pentru evitarea producerii de accidente şi pentru a permite firmei constructoare să desfăşoare într-un ritm susţinut lucrările, parcul este închis pentru publicul larg.

    Din cauza investiţiei, autorităţile au luat decizia ca ediţia din iarna 2013 – 2014 a Orăşelului Copiilor să nu se mai desfăşoare în parcul Ştrand, ci în zona centrelor de agrement din municipiu (bazinele din Tudor Vladimirescu, Trivale şi Costache Negri).

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90