930×122 CAPRA 5

accident

ACCIDENT ÎN ARGEȘ. PERSOANE RĂNITE

UPDATE:  În accident au fost implicate două autoturisme: un Mercedes și un Seat Cordoba, ambele mașini deplasându-se dinspre Vâlcea către Pitești.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Șoferul autoturismului Mercedes, un bărbat în vârstă de 27 de ani din Râmnicu-Vâlcea, a efectuat o manevră de depășire, mașina intrând în coliziune cu un alt autoturism, al cărui șofer, o tânără de 21 de ani din Bascov, a virat la stânga, vrând să intre în curtea locuinței sale, fără să se asigure.

În urma impactului, părinții șoferiței (potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, în vârstă de 50 și respectiv, 45 de ani, ambii din Bascov), aflați în autoturismul Seat, au fost răniți. Conform sursei citate, bărbatul, de 50 de ani, acuza un traumatism cranio-facial minor și dureri toracice, iar soția lui, traumatism cranio-facial și contuzie toracică. Au fost transportați la spital cu ambulanțele SMURD venite la fața locului. 

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Cei doi șoferi nu erau băuți. Polițiștii rutieri argeșeni au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.   

Accident în Argeș. Persoane rănite. Un accident de circulație în care au fost implicate două autoturisme a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea, pe raza comunei argeșene Bascov, în satul Valea Ursului.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, două persoane, soț și soție, pasageri într-unul dintre cele două autoturisme, au fost rănite. Cei doi vor fi transportați la spital pentru investigații. (Foto: Facebook Info Trafic Pitești)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3