NOR CURIER 930X122

accident

ACCIDENT AZI ÎN TRIVALE: O GROAPĂ ÎN ASFALT A BĂGAT ÎN SPITAL 4 OAMENI

Un grav accident rutier s-a produs azi dimineață în Pitești, la intersecția străzilor Trivale și Schitului.

Citiți și: Cum se produc tragediile pe Autostradă! Filmare scandaloasă!

La fața locului s-au deplasat de urgență câteva echipaje de Poliție, două ambulanțe (dintre care una SMURD) și o autospecială de Pompieri.

Șoferul unui autoturism Tico a încercat să evite o groapă formată în asfalt. Din cauza poleiului, conducătorul auto a pierdut controlul asupra volanului. Mașina a lovit un alt autoturism, condus regulamentar din sens opus, după care a intrat într-un cap de pod.

Citiți și: Argeș. Accident grav în miez de noapte!

Cu tot cu șofer, în Tico se aflau patru persoane, toate angajate la Grădina Zoologică. De altfel, cei patru se îndreptau către locul de muncă. Toți patru, internați acum la Spitalul Județean de Urgență din Pitești, au fost accidentați, pentru doi dintre ei fiind nevoie de intervenția unei echipe de descarcerare. Cel mai grav are traumatism cranio-facial și fracturi multiple.

Nu este singura groapă de pe strada respectivă. Având în vedere că autoritățile „dorm” pe ele, nefiind încă în stare să „plombeze” găurile apărute în asfalt, le recomandăm șoferilor să circule în zonă cu atenție.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90