Donaris 930 x 122

accident

ACCIDENT CU 3 RĂNIȚI PE TRECEREA DE PIETONI DE LA COLEGIUL „BRĂTIANU”!

În urmă cu puțin timp în apropierea Colegiului Național „I.C. Brătianu” din Pitești a avut loc un accident rutier.

Citiți și: Accident mortal pe un drum foarte circulat! A pierit la doar 20 de ani

Evenimentul s-a petrecut pe strada „Armand Călinescu”, pe trecerea de pietoni din fața Colegiului. Trei persoane care traversau regulamentar strada către Colegiu au fost lovite de o mașină condusă de un cetățean turc cu afaceri în țara noastră. Cele trei persoane sunt un bărbat și două femei. Din primele informații reiese că bărbatul este profesor la Colegiul Național „I.C. Brătianu”, una dintre femei – bibliotecară, iar cealaltă – îngrijitoare la aceeași instituție de învățământ. Potrivit directorului Ambulanței Argeș, Luminița Paul, cei trei au suferit leziuni minore.

Se pare că accidentul ar fi avut loc din cauza neatenției șoferului, care ar fi vorbit la telefonul mobil în timp ce conducea. (Foto: Colegiul Național „I.C. Brătianu”)

Citiți și: Accident deosebit de grav! O mașină s-a răsturnat

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90