NOR CURIER 930X122

accident

ACCIDENT CU 4 MAȘINI PE CALEA CRAIOVEI. VINOVATĂ, O ȘOFERIȚĂ

Un accident de circulație în care au fost implicate patru autoturisme s-a produs astăzi pe Calea Craiovei din Pitești, în zona fostului cinematograf „Dacia”.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Potrivit Poliției Rutiere, vinovată este o șoferiță din Pitești în vârstă de 48 de ani. Conform sursei citate, șoferița nu a acordat prioritate de trecere la un viraj la stânga către strada care duce spre Școala Gimnazială nr. 11.

Autoturismul său, un Volkswagen, a intrat în coliziune cu un Ford, condus regulamentar din sens opus de un șofer de 35 de ani din comuna Bradu. Din impact Fordul a ricoșat pe sensul opus de mers într-un Matiz, care, la rândul său, a lovit un Opel Astra parcat (foto).

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Din fericire, nu au existat victime, ci doar pagube materiale. Poliția Rutieră Pitești precizează că șoferița a fost amendată cu 585 de lei și a rămas fără permis de conducere auto pentru 60 de zile.

Cu o sperietură zdravănă s-au ales nu doar șoferii implicați, ci și un vânzător de la o tonetă de ziare. Vânzătorul este convins că Opelul din fotografie l-a salvat de la a fi rănit. În cazul în care acest Opel nu ar fi fost parcat acolo, din impact Matizul ar fi intrat în tonetă, spune vânzătorul.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3