930 x122 grota rece

accident

ACCIDENT CU MAȘINĂ FURATĂ DE DOI MINORI ȘI UN TÂNĂR

Poliția a fost sesizată că pe raza comunei argeșene Rucăr un autoturism a lovit o autoutilitară staționată regulamentar, după care șoferul a fugit.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

În urma anchetei, polițiștii au aflat că autoturismul fusese furat în noaptea de 22 spre 23 iulie. Doi minori, de 16 și 17 ani, au pătruns în locuința proprietarului mașinii și au sustras cheile de la autoturism. O a treia persoană implicată, un tânăr de 18 ani, este cel care ulterior, fără să aibă permis de conducere, s-a urcat la volan și, din cauza vitezei mari, a pierdut controlul asupra autoturismului și a intrat în autoutilitară.

Tânărul și cei doi minori, pasageri în mașina furată, nu au fost răniți și au părăsit locul accidentului.

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

În acest caz Poliția Rucăr a întocmit dosar de cercetare penală cu trei capete de acuzare: furt în scop de folosinţă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi violare de domiciliu. (Foto: Arhivă)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3