EcoMoto 930×122

accident

ACCIDENT CU RĂNIȚI. IMPACT PE CONTRASENS

Accident cu răniți. Impact pe contrasens. Circulația rutieră pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea s-a desfășurat anevoios astăzi la kilometrul 153, în zona Dedulești din județul Argeș. Timp de aproape două ore, traficul s-a derulat pe o bandă, alternativ, din cauza unui accident.

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

În jurul orei 12, un autoturism Mitsubishi, care circula către Pitești, a lovit un indicator rutier de pe acostament, după care a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară Peugeot Boxer. Cauza: neadaptarea vitezei într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, pe fondul consumului de băuturi alcoolice (0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat).

Accidentul s-a soldat cu trei răniți. Cel mai grav este șoferul mașinii Mitsubishi, un bărbat în vârstă de 65 de ani din Râmnicu Vâlcea. Are fracturi grave și a fost transportat de urgență la spital. În mașină se afla și soția șoferului, de 54 de ani, care a fost și ea rănită. Șoferul autoutilitarei, un cetățean slovac (din Bratislava), de 29 de ani, a scăpat cu răni ușoare.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

În jurul orei 14 circulația a fost reluată în condiții normale. (Foto: Facebook Info Trafic Pitești)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90