ACCIDENT CU RĂNIȚI. IMPACT PE CONTRASENS | ePitesti
Dr. Vuta 930 x 122

accident

ACCIDENT CU RĂNIȚI. IMPACT PE CONTRASENS

Accident cu răniți. Impact pe contrasens. Circulația rutieră pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea s-a desfășurat anevoios astăzi la kilometrul 153, în zona Dedulești din județul Argeș. Timp de aproape două ore, traficul s-a derulat pe o bandă, alternativ, din cauza unui accident.

Citiți și: UPDATE: ACCIDENT LA PODUL VIILOR

În jurul orei 12, un autoturism Mitsubishi, care circula către Pitești, a lovit un indicator rutier de pe acostament, după care a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară Peugeot Boxer. Cauza: neadaptarea vitezei într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, pe fondul consumului de băuturi alcoolice (0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat).

Accidentul s-a soldat cu trei răniți. Cel mai grav este șoferul mașinii Mitsubishi, un bărbat în vârstă de 65 de ani din Râmnicu Vâlcea. Are fracturi grave și a fost transportat de urgență la spital. În mașină se afla și soția șoferului, de 54 de ani, care a fost și ea rănită. Șoferul autoutilitarei, un cetățean slovac (din Bratislava), de 29 de ani, a scăpat cu răni ușoare.

Citiți și: ACUM: ACCIDENT. SPULBERATĂ DE TREN

În jurul orei 14 circulația a fost reluată în condiții normale. (Foto: Facebook Info Trafic Pitești)

Sunrise 555×222
Valdo dec 570×90
Grant Salon 270×300
Posada 270×300
Dr. Vuta 270×300