EcoMoto 930×122

accident

ACCIDENT CU RĂNIȚI PE CENTURA PITEȘTIULUI (VIDEO)

Un accident de circulație a avut loc astăzi, în jurul orei 16:30, pe șoseaua ocolitoare a Piteștiului. Accidentul s-a produs pe ieșirea către București și Vâlcea.

Citiți și: Accidentele grave continuă, în Argeș! Un ATV și două mașini implicate!

Au fost implicate două autoturisme, un Ford cu număr de Dolj și un BMW. Cele două mașini, care circulau din sensuri opuse, s-au ciocnit, dar nu frontal.

Citiți și: Accident grav în Argeș, acum! Motociclist implicat

La fața locului au ajuns două mașini de poliție și nu mai puțin de trei ambulanțe SMURD, inițial crezându-se că este un accident foarte grav, care necesită descarcerare. Nu a fost nevoie de descarcerare, dar impactul a condus la rănirea a două persoane: șoferul BMW-ului și un copil în vârstă de 3 ani, care se afla în Ford împreună cu părinții săi. Ambii au fost transportați la spital și se află în afara oricărui pericol.

Până la ora transmiterii acestei știri Poliția nu comunicase cauza accidentului și cine se face vinovat pentru producerea lui.

 

 

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90