New Profesional Consult 930 x 122

accident

ACCIDENT CUMPLIT DE MICROBUZ! 1 MORT ȘI 5 RĂNIȚI, TOȚI DIN PITEȘTI!

Accident cumplit astăzi, pe drumul național 7, pe raza localității argeșene Morărești.

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

Șoferul, în vârstă de 67 de ani, al unui microbuz a pierdut controlul volanului într-o curbă periculoasă. Mașina, care făcea o cursă pe ruta Pitești-Râmnicu Vâlcea, a ieșit de pe partea carosabilă și s-a lovit de un parapet din beton. Bilanțul accidentului este tragic: un mort și 5 răniți, toți din Pitești. Persoana care și-a pierdut viața avea 40 de ani și a murit la Spitalul Județean Vâlcea. Dintre cei 5 răniți, unul, de 40 de ani, este în stare gravă, potrivit Poliției Argeș. Conform aceleiași surse, ceilalți 4 (doi de câte 42 de ani, unul de 38 de ani și un altul de 37 de ani) sunt răniți ușor.

Din primele cercetări Poliția Rutieră a stabilit că șoferul nu consumase băuturi alcoolice, dar că, în schimb, nu a adaptat viteza la respectiva curbă periculoasă.

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

555×222 grota rece

Comentarii

2 comentarii

  • cameliacoman13@yahoo.com spune:

    accidentul sa produs prin nerespectarea vitezei. cea care a organizat evenimentul este cadru medical .si ea si soferul au fost ok .prietena ei , pe care a invitat-o sa mearga in pelerinaj( la arsenie boca incredibilul si unicul si bla bla transformat in facator de minuni si alte baliverne adulat si cautat de masa de oameni pentru nu stiu ce motive ? ) si sa stea langa ea in fata la geam……. a murit .dupa accident colega de servicI(RANITA) a decedatei (care este asistent manager la firma de curatenie stil cleaning 2002 srl pitesti ) a stat tot timpul langa ROXANA BARBULESCU( si ea angajata firmei de curatenie STIL CLEANING 2002 sotia jandarmului Gabriel barbulescu decedat acum 2 ani) ROXANA ERA VIE SI RASPUNDEA LA CHEMARILE COLEGEI . este aiurea ca asistenta ….nu era afectata de accident …nu a acordat minim de atentie si ajutor ROXANEI.ROXANA A MURIT CONSTIENTA . ati inteles ceva din ce v-am povestit ? sunt matusa decedatei si aviz amatorilor de plecat la PRISLOP ………….DUMNEZEU ESTE UNIC SI LA EL NE INCHINAM . SE PARE CA LA PRISLOP SE NASTE ALT dumnezeu ? si populatia are de semnat condica acolo ? ba mai mult maicutele de la prislop prefera florile albe si recomanda flori albe pentru dus la mormantul lui arsenie boca.doamne dumnezeule iarta-i ca nu stiu ce fac .sau stiu?

  • mihaela visinescu spune:

    d-zeu s-o ierte pe roxana (cojocaru) barbulescu, o fata minunata, ingrijea de tatal ei un batran de 84 de ani care locuieste pe scara cu mine, isi pierduse sotul,pe gabi in urma cu 3 ani si el tanar.incredibil ce s-a intamplat…….fara cuvinte. mama roxanei si a lui emil ,d-na adriana a decedat la 80 ani si tatal inca mai traiestesi d-zeu i-a luat pe cei tineri……..fara cuvinte

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3