930 x122 grota rece

accident

ACCIDENT CUMPLIT ÎN ARGEȘ! O FETIȚĂ A MURIT

În urmă cu puțin timp pe strada 1 decembrie 1918 din municipiul Curtea de Argeș o fetiță de 11 ani (inițial s-a crezut că are 12 ani) a fost lovită în plin de un autoturism Alfa Romeo pe o trecere de pietoni, semnalizată corespunzător. Starea fetiței este critică, fiind transportată cu o ambulanță SMURD la Spitalul Municipal din localitate.

Citiți și: Cum se produc tragediile pe Autostradă! Filmare scandaloasă!

Poliția a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă pe numele șoferului, Dan Cristian R., în vârstă de 41 de ani, din Curtea de Argeș.

UPDATE: Fetița, care era tot din Curtea de Argeș, a murit la spital. Încadrarea în ceea ce îl privește pe șofer se schimbă în ucidere din culpă. Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean, șoferul, care conducea dinspre municipiul Pitești și se îndrepta către comuna Albeștii de Argeș, nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Conform sursei citate, fetița „s-a angajat în traversarea drumului public fără să se asigure.”

Citiți și: Argeș. Accident grav în miez de noapte!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3