930×122 CAPRA 5

accident

ACCIDENT GRAV, CU MORȚI ȘI RĂNIȚI

Un foarte grav accident de circulație a avut loc cu puțin timp în urmă pe DN1 – Centura de Vest a municipiului Ploieşti, în zona Strejnic.

Citiți și: Pitești: Din nou accident în Centru! Două autoturisme s-au lovit

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, în accident au fost implicate un autobuz și o autobasculantă. „Conform primelor informaţii, autobuzul a lovit din spate autobasculanta, care circula cu viteză redusă.”, precizează sursa citată. Se pare că autobasculanta era încărcată cu nisip.

În autobuz, care făcea curse regulate pe ruta Mănești-Ploiești, s-ar fi aflat în jur de 40 de persoane. Bilanțul este tragic. Până la această oră sunt anunțate 5 persoane decedate și 28 de răniți (printre care, se pare, și minori). Autoritățile au declanșat plan roșu de intervenție, fiind nevoie și de operațiuni de descarcerare în cazul a 7 călători. La fața locului sunt numeroase echipaje medicale cu ambulanțe, lucrători ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, polițiști și jandarmi.

Citiți și: Accident în Pitești: S-au lovit în Centru: O persoană are nevoie de ajutor

Traficul rutier a fost deviat, rută ocolitoare fiind Centura de Est a municipiului Ploieşti, precizează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Cauza accidentului încă nu este cunoscută.

ISU Prahova a pus la dispoziţia rudelor victimelor următoarele numere de telefon: 0244 515 933 și 0244 515 946.

UPDATE: Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la ora 10:10 traficul auto pe DN1 – Centura de Vest a municipiului Ploieşti a fost reluat în zona Strejnic și pe sensul de mers Bucureşti – Braşov. Pe sensul Braşov – Bucureşti circulaţia a fost reluată la ora 9:15.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90