New Profesional Consult 930 x 122

    arge-trei-persoane-ranite-dupa-ce-o-ambulan-a-s-a-ciocnit-cu-un-autoturism-51058

    Accident grav în Pitești! Un autoturism a intrat într-o ambulanță! Sunt decedați și răniți!

    Accident grav de circulație în urmă cu puțin timp în Pitești, pe bulevardul „Nicolae Bălcescu”, la sensul giratoriu de la fosta fabrică de bere.

    Un autoturism BMW a intrat într-o ambulanță particulară BGS, o Dacia Logan Break. Ambulanța transporta pacienți la dializă. Conform directorului Serviciului de Ambulanță Argeș, Luminița Paul, două persoane au decedat, iar alte 4 sunt rănite. Ambele persoane care și-au pierdut viața erau pacienți din ambulanță. De asemenea, tot din ambulanță sunt și răniții. Luminița Paul precizează pentru ePitești că doi dintre răniți sunt în stare gravă, în timp ce alți doi au suferit leziuni minore.

    La fața locului au fost trimise 5 ambulanțe, inclusiv SMURD. Echipajele de medici și asistenți medicali de pe ambulanțe au acordat primul ajutor, iar răniții au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență din Pitești.

    Din primele cercetări făcute de Poliția Rutieră reiese că de vină pentru producerea accidentului ar fi șoferul autoturismului BMW. Din cauza vitezei mari, spun polițiștii, acesta a pătruns pe contrasens, lovind frontal ambulanța privată care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului, ambulanța s-a răsturnat. Atât șoferul BMW-ului, cât și cel al ambulanței BGS au scăpat cu viață. În accident au fost avariate și câteva autoturisme aflate în parcarea din zon

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90