930 x122 grota rece

accident

ACCIDENT GRAV PE CALEA BUCUREȘTI: LOVIT DE MAȘINĂ PE TRECEREA DE PIETONI!!! (GALERIE FOTO)

Chiar astăzi publicația noastră a atras atenția: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/atentie-pitesteni-cand-traversati-strada-pe-zebra/.

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

Din păcate, în această seară, în jurul orei 18:30, un accident grav de circulație a avut loc în Pitești pe Calea Bucureşti tot pe o trecere de pietoni!!!

Într-un moment de neatenţie, un șofer în vârstă de 46 de ani din Mioveni, care conducea o Dacia Solenza pe sensul de mers către Centru, nu i-a acordat prioritate de trecere unui pieton. Este vorba despre un bărbat de 64 de ani din Ştefăneşti, care se angajase regulamentar în traversarea străzii pe marcajul pietonal, nesemaforizat. În urma accidentului, bărbatul lovit a suferit răni grave, fiind transportat la Spitalul Judeţean. Conform spuselor medicilor, şansele de supravieţuire ale bărbatului sunt minime.

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

Potrivit poliţiştilor rutieri piteşteni, şoferul nu era băut. Pe numele său a fost deschis dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90