Eurial 930 x 122

masinaincurte

Accident in Bradu: o masina a daramat gardul unei case

A pierdut controlul volanului, a răsturnat autoturismul pe care il conducea și a dărâmat un gard! Un sofer a intrat cu tot cu mașină în curtea unui localnic din comuna Bradu.

În momentul incidentului acasă nu era decât fiul proprietarului care, speriat de bubuitură, și-a sunat mama.

„Eu nu eram acasă. Pe mine m-a sunat băiatul să-mi spună că a intrat o mașină în curte. M-am speriat și am venit într-un suflet acasă. Când am ajuns am văzut lumea strânsă în fața porții. Eu cred că șoferul avea viteză mare. Bine că nu a lovit țeava de gaze, cred că lua foc tot”, a spus Georgeta Tănase, proprietara casei.

Șoferul  mașinii și pasagerii au fost transportați la spital pentru  investigații medicale.

„Am luat în calcul mai multe cauze pentru producerea accidentului, printre care: o defecțiune tehnică, nerespectarea regimului legal de viteză sau neatenția în conducere. Conducătorul auto a fost transportat la spital pentru a i se recolta probe biologice. Vom vedea dacă era sub influența băuturilor alcoolice sau nu”, a declarat cms. șef Dănuț Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș.

Șoferul va trebui să suporte acum toate reparațiile. Poliția continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

555×222  MAIA
570 X 90 POSADA 3