Donaris 930 x 122

accident

ACCIDENT ÎN CURBĂ. IMPACT VIOLENT

Accident în curbă. Impact violent. Azi noapte, în jurul orei 1:30, un accident de circulație s-a produs pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, pe raza satului Lintești al comunei argeșene Cotmeana.

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

Un șofer în vârstă de 74 de ani din Râmnicu Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism dinspre Pitești, într-o curbă la stânga deosebit de periculoasă, semnalizată corespunzător, nu a adaptat viteza de deplasare, a pierdut controlul direcției de mers și a intrat cu mașina într-un parapet din beton situat pe partea dreaptă a drumului.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a pasagerei de pe bancheta din spate, o femeie de 72 de ani din Râmnicu Vâlcea, soția șoferului. Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș informează că femeia avea suspiciune de fractură la mâna dreaptă și dureri la coloana cervicală și la mâna stângă.

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

Un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Pitești i-a acordat primul ajutor, după care a transportat-o la spital.

Cercetările la fața locului au fost făcute de polițiștii Serviciului Rutier Argeș. (Foto: descriptiv) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90