ACCIDENT ÎN PITEȘTI | ePitesti
Comdata 930 x 122

accident

ACCIDENT ÎN PITEȘTI

Accident în Pitești. Un accident rutier s-a produs astăzi, în jurul orei 14, la intersecția străzilor Crinului și Gheorghe Șincai, în zona Bazinului Olimpic. Au fost implicate două autoturisme. La fața locului s-au deplasat un echipaj medical cu ambulanță SMURD și un altul de Poliție Rutieră.

Citiți și: ARGEȘ: IMPACT PE ȘOSEA. MAȘINI AVARIATE

Șoferul unui Logan (în vârstă de 49 de ani, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, din orașul Ștefănești) care conducea dinspre strada Crinului nu a acordat prioritate de trecere. În coliziune cu Loganul a intrat un Opel care circula regulamentar dinspre Podul Viilor către Rectoratul Universității Pitești. Autoturismul Opel era condus de un bărbat de 22 de ani din orașul Topoloveni.

Cei doi șoferi și un pasager (un bărbat) în vârstă de 21 de ani din Opel au fost transportați cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență. Aveau contuzie toracică, contuzie cervicală și escoriații, precizează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș. Polițiștii i-au făcut șoferului vinovat dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. (Foto: Facebook Info Trafic Pitești)

Citiți și: UPDATE: ACCIDENT ÎN PITEȘTI

Nisan 555×222
New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066