NOR CURIER 930X122

accident

UPDATE: ACCIDENT ÎN PITEȘTI. LOVIȚI PE TRECEREA DE PIETONI

Femeie lovită de mașină într-un accident de circulație. S-a întâmplat în zona Gării Pitești. Potrivit primelor informații, la volanul autoturismului implicat, un Volkswagen Polo, se afla o șoferiță. Vom reveni cu amănunte.

Citiți și: Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Mai multe victime

UPDATE: Accidentul s-a produs în dreptul Gării Pitești, pe bulevardul Republicii, pe sensul de mers dinspre cartierul Prundu către Centru. Șoferița, în vârstă de 61 de ani, din Pitești, nu a acordat prioritate la trecerea de pietoni și a accidentat ușor nu una (așa cum era informația inițială), ci două persoane care traversau strada regulamentar. Victimele, o femeie de 36 de ani și un bărbat de 68 de ani, ambele persoane din Pitești, sunt în afara oricărui pericol. Șoferița s-a ales, însă, cu dosar penal. (Foto: Arhivă)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90