930×122 CAPRA 5

accident

ACCIDENT ÎN TRIVALE. AICI ESTE O ZONĂ PERICULOASĂ

UPDATE: Accident în Trivale. Aici este o zonă periculoasă. Poliția Argeș informează că adolescenta a fost transportată la spital pentru investigații medicale.

Citiți și: Val de evenimente rutiere! Accident cu Mercedes în Pitești!

Accidentul s-a produs, conform sursei citate, în timp ce tânăra traversa regulamentar strada pe marcajul pietonal. A fost lovită de un autoturism condus de o piteșteancă în vârstă de 46 de ani. Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Un accident de circulație a avut loc în această dimineață pe strada Calea Drăgășani, la intrarea în cartierul piteștean Trivale.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

Un pieton (o adolescentă în vârstă de 15 ani) a fost lovit de un autoturism pe trecerea de pietoni din fața bisericii „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din curtea unității militare din zonă.

Un echipaj cu ambulanță SMURD a acordat primul-ajutor. Victima va fi transportată la Spitalul de Pediatrie.

Accidentul s-a produs într-o zonă periculoasă, în care au mai avut loc evenimente rutiere similare. Propunem Primăriei și Poliției Rutiere fie înălțarea trecerii de pietoni, fie montarea unui semafor cu buton. Vom reveni cu amănunte.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90