New Profesional Consult 930 x 122

accident

ACCIDENT ÎNGROZITOR! A MURIT STRIVIT ÎN MAȘINĂ

În această dimineaţă, în jurul orei 7, un grav accident rutier a avut loc în județul Argeș, la intersecția DN 73 (Pitești-Mioveni-Câmpulung Muscel-Brașov) cu DN 73 D (Mioveni-Câmpulung Muscel). Un autoturism s-a răsturnat, iar şoferul, în vârstă de 50 de ani, a fost prins sub maşină.

Citiți și: Cum se produc tragediile pe Autostradă! Filmare scandaloasă!

La faţa locului au sosit un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă, un echipaj cu ambulanţă SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Mioveni şi un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă. S-a acţionat pentru descarcerea bărbatului, care se afla în stop cardio-respirator. S-au făcut şi manevre de resuscitare, dar, din păcate, fără rezultat. Șoferul a murit.

Poliția Rutieră urmează să stabilească exact cauza accidentului. Este posibil ca de vină să fi fost viteza excesivă. (Foto : Arhivă)

Citiți și: Argeș. Accident grav în miez de noapte!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3