pizzeria sapori  930 122

accident_albota_vice

Accident mortal cu viceprimarul din Albota si fratele acestuia

Viceprimarul comunei Albota, Marin Kral a fost grav ranit, iar fratele sau Constantin Kral a murit, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat si s-a izbit de un cap de pod. Acul vitezometrului s-a oprit la 130 de kilometri pe ora. Accidentul s-a petrecut aproape de miezul noptii de sambata spre duminica, chiar pe ulita unde locuieste viceprimarul din Albota.

Accidentul s-a produs dupa ce fratele vicelui din Albota a pierdut controlul volanului, dorind sa evite niste copii care ii iesisera in calea masinii. Se pare ca din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un sant, oprindu-se in capatul unui pod. Fratele cel mic al viceprimarului a murit pe loc iar edilul a ajuns la spital, cu fracturi la gamba stanga si la antebratul stang.
Imediat ce a aflat de accident, primarul din Albota, Ion Dumitru, a ajuns si el la spital, pentru ca cei doi ii sunt veri. Primarul Dumitru a declarat apropiatilor ca acest eveniment nu il surprinde deoarece mortul nu era la prima abatere in ceea ce priveste batura si condusul. In plus se pare ca viceprimarul si fratele acestuia au baut toata ziua iar mai apoi au plecat cu masina catre casa. Ancheta politistilor va stabili daca soferul era intr-adevar baut si daca masina avea probleme tehnice.

555×222  MAIA
570 X 90 CAPRA 3