NOR CURIER 930X122

accident

ACCIDENT MORTAL ÎN ROCIU

În această seară, în jurul orei 21, un grav accident de circulaţie s-a produs pe raza comunei argeşene Rociu, în satul Șerbănești.

Citiți și: Țeapă pentru o firmă de asigurări: Au înscenat un accident rutier și au cerut bani

Ioan C., un piteștean în vârstă de 58 de ani, care conducea un autoturism Renault Megan din direcţia Rociu către Piteşti, a lovit mortal cu mașina un bărbat de 78 de ani din Rociu. Pietonul ar fi fost proiectat la aproximativ 10 metri distanță de maşină.

Urmează ca poliţiştii rutieri să stabilească exact cauza şi împrejurările în care a avut loc accidentul.

Citiți și: Accident pe cel mai periculos drum: Un autotren „dezmembrat”!

UPDATE: Biroul de Presă al Poliției Argeș face precizări într-un comunicat de presă: „În ziua de 23 decembrie 2015, pe raza localităţii Şerbăneşti, C.I., de 58 de ani, din municipiul Piteşti, în timp ce conducea un autoturism din direcţia comuna Rociu către municipiul Piteşti, a accidentat mortal pe M.M. de 78 de ani, din Rociu, care se afla culcat pe carosabil. Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Cercetările au fost efectuate de poliţişti din cadrul Formaţiunii Rutiere Costeşti.” (Foto: Arhivă)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3