New Profesional Consult 930 x 122

accident

ACCIDENT PE „REPUBLICII”: A INTRAT CU MAȘINA ÎNTR-UN STÂLP

Viteza excesivă continuă să fie una dintre principalele cauze ale accidentelor rutiere care au loc pe drumurile din județul Argeș. Ea a stat și la originea a două accidente produse în Pitești și, respectiv, în Curtea de Argeș.

Citiți și: Ziua accidentelor cu victime! Un alt autoturism s-a răsturnat, lângă Zoo Pitești

Accidentul din Pitești a avut loc pe bulevardul „Republicii”, nu departe de Gară. Un piteștean în vârstă de 34 de ani, în timp ce își conducea autoturismul dinspre cartierul Prundu către centrul orașului, a pierdut controlul asupra volanului din pricina vitezei mari, potrivit Poliției Rutiere Argeș. Mașina a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un stâlp din beton. Din fericire, șoferul a scăpat doar cu răni ușoare.

Al doilea accident s-a produs pe strada „Albești” din Curtea de Argeș. Tot din cauza vitezei excesive, un tânăr șofer de 21 de ani din comuna Albeștii de Argeș nu a mai putut ține volanul sub control, iar autoturismul a ieșit de pe carosabil, lovind o motocicletă staționată regulamentar. În urma impactului a fost rănit proprietarul motocicletei, un slovac în vârstă de 51 de ani care venise ca turist să admire mănăstirea Curtea de Argeș, barajul Vidraru și Transfăgărășanul. Slovacul se afla lângă motocicleta sa, dar, tot din fericire ca și în cazul primului accident, a suferit numai răni superficiale. (Foto: romaniatv.net)

Citiți și: Accidentele nu contenesc: Doi morți, în Argeș, eveniment rutier la Pitești Arena, acum!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3