Donaris 930 x 122

accident

ACCIDENT PE TRECEREA DE PIETONI

În Pitești a traversa strada regulamentar poate fi extrem de riscant. Da, ați citit bine! Regulamentar, pe trecerea de pietoni, semnalizată ca atare.

Citiți și: Accident cu patru victime în Argeș: Impact între un camion și un autoturism

Cel mai recent caz de acest gen, unul dintre multele în ultima vreme, s-a consumat aseară, pe bulevardul Nicolae Bălcescu. Un piteștean, S.G., în vârstă de 57 de ani, „s-a angajat în traversarea străzii regulamentar, pe marcajul pietonal semnalizat corespunzător.”, după cum au stabilit polițiștii de la Biroul Rutier Pitești.

Piteșteanul a fost lovit de un autoturism care venea dinspre Bascov și la volanul căruia se afla o șoferiță în vârstă de 24 de ani, S.A.I., din comuna Bascov.

Citiți și: Argeș. Accident grav, acum! E ,,măcel” pe străzi!

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, pietonul s-a ales cu politraumatisme. Un echipaj cu ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit rapid. I-a acordat piteșteanului primul ajutor, după care l-a transportat la Spitalul Județean de Urgență.

Conducătoarea auto, precizează Biroul de Presă al Poliției Argeș, nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. I s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90