Donaris 930 x 122

accident

ACCIDENT ÎN PRUNDU: UN ȘOFER DE 19 ANI A LOVIT UN PIETON PE „ZEBRĂ” ȘI A FUGIT

Și de Crăciun în Pitești a continuat seria accidentelor rutiere cu pietoni loviți de mașini pe „zebră”.

Citiți și: Acum! S-a produs un grav accident în Argeș

De această dată s-a întâmplat în cartierul Prundu, pe bulevardul Petrochimiștilor. În timp ce conducea un autoturism dinspre autostrada A 1 către centrul Piteștiului, un șofer în vârstă de 19 ani a accidentat o persoană de 47 de ani care traversa strada pe o trecere de pietoni, semnalizată și marcată corespunzător. Potrivit Biroului Rutier Pitești, tânărul șofer a părăsit locul accidentului. Polițiștii l-au prins, însă, zece minute mai târziu.

Din fericire, conform sursei citate, victima a suferit răni ușoare. Șoferul nu era băut. Atât conducătorul auto, cât și pietonul lovit sunt din Pitești.

Citiți și: Accident frontal, în Argeș: Un începător, implicat! Mașini, zob

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

4 comentarii

  • daniel spune:

    adevarul este ca in pitestiul asta, pendiuc si echipa de incompetenti, nu au sesizat ca la trecerile de pietoni din oras (in general) vizibilitatea este foarte proasta, respectiv, in dreptul trecerilor de pietoni sunt stalpi, pomi, cosul de gunoi, vegetatie etc.. zona nu este degajata mai simplu spsus, ceea ce face sa nu ai o vizibilitate buna asupra pietonilor ce doresc sa traverseze. nu mai zic noaptea ca este cumplit: de obicei este foarte intuneric pe trotuar si luminat pe strada, drept urmare sesizezi pietonii deabia cand sunt in drum. si asta pentru ca in pitesti nu prea exista ideea de iluminat al trotuarelor. macar sa fi pus in dreptul trecerilor de pietoni niste becuri care sa lumineze trotuarul…din acelea la 2 -2.5 m inaltime…de.. dar de ce sa faca lucruri bune, cand oricum ar fi votat si din puscarie de catre pitesteni?

  • Nico spune:

    Nu mai exagerati si nu mai scrieti aberatii cand nu stiti ce s-a intamplat cu adevarat!

    • ana spune:

      Pai ce s-a intamplat cu adevarat? Spune-ne si noua aevarul daca ai contestat stirea

  • oana spune:

    Ca de obicei,presa exagereaza.nu s a fugit de la locul accidentului,atata timp cat nu a fost nici un accident.nimeni nu a fost ranit,nici macar zgariat.vorbiti fara sa stiti ce s a intamplat!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90