Donaris 930 x 122

ACCIDENT_RUTIER_GAVANA_1

Accident rutier în Găvana!

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu o jumătate de oră pe strada „Mircea Eliade” din cartierul piteștean Găvana.

ACCIDENT_RUTIER_GAVANA_2Un Audi A 4, condus de un tânăr, a lovit o furgonetă Fiat Doblo, în care se aflau două persoane, soț și soție. ACCIDENT_RUTIER_GAVANA_3Aceasta din urmă a fost transportată la spital cu o ambulanță, dar nu prezenta răni grave. Celelalte două persoane implicate în accident nu au avut de suferit fizic.

ACCIDENT_RUTIER_GAVANA_4Martorii spun că accidentul s-a produs din cauza tânărului aflat la volanul autoturismului Audi A 4. Potrivit acestora, tânărul ar fi condus cu viteză mare și, inclusiv din cauza lipsei de experiență în ale șofatului, ar fi pierdut controlul asupra volanului.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90