930×122 CAPRA 5

ACCIDENT_MUNTENEGRU

Accident rutier teribil în Ungaria! 3 români decedați și 18 răniți!

După episodul muntenegrean din urmă cu circa două luni, avem parte de o nouă tragedie rutieră în străinătate în care victime au fost cetățeni români!

3 români au decedat și alți 18 au fost răniți într-un accident de circulație produs în această dimineață, în jurul orei 5:40, pe o autostradă din Ungaria, în apropiere de Budapesta.

Românii se aflau într-un microbuz care a fost lovit din spate de un TIR bulgăresc, care, se pare, circula cu viteză mare. Au fost avariate și alte mașini, dar cel mai grav a fost lovit microbuzul, proiectat în afara autostrăzii în urma impactului. Microbuzul circula cu viteză redusă într-o coloană de câteva autovehicule. Unii dintre răniți, internați în mai multe spitale din capitala Ungariei, sunt în stare gravă.

Potrivit oficialilor români, microbuzul circula pe ruta Galați-Milano, pasagerii fiind persoane care reveneau la locurile lor de muncă din Italia după ce își petrecuseră concediul de vară în țară. În mașină se aflau 19 pasageri și 2 șoferi.

Un avion militar, în care se va afla și Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Sănătății, va pleca spre Ungaria pentru a-i aduce în țară pe răniții transportabili.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3