New Profesional Consult 930 x 122

accident

    Accident sinistru! O tânără a ajuns la Urgențe după ce i-a explodat un sân

    Clipe de coșmar pentru o tânără din Botoşani. Femeia, în vârstă de 26 de ani, a ajuns la Urgențe după ce i-a explodat un sân.

    Citiți și: Accident foarte grav în Vinerea Mare! Impact puternic ACUM, în Argeș

    Recent întoarsă de la muncă din străinătate, tânăra a revenit în ţară şi a apelat la un chirurg estetician din Bucureşti pentru a-şi pune un set de implanturi mamare din silicon.

    După intervenția chirurgicală, femeia s-a întors acasă, la Botoșani, acolo unde, în timp ce se plimba cu un prieten cu mașina, a avut parte de un accident sinistru.

    Citiți și: Aceștia sunt tinerii de 16 și 19 ani morți în accidentul cutremurător din Argeș!

    Șoferul a fost nevoit să frâneze brusc, iar pentru că tânăra nu a avut centura, s-a lovit cu pieptul de bord, notează Antena 3 CNN.

    Femeia a ajuns la Urgențe, iar în urma mai multor investigaţii de specialitate, a fost diagnosticată cu ruptură implant sân stâng prin traumatism.

    Din cauza accidentului suferit, tânăra va ajunge din nou pe masa chirurgul plastician.

    Foto descriptiv: BotosaniNews.ro

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3