930 x122 grota rece

accident

ACCIDENT SPECTACULOS ÎN MĂRĂCINENI CU 4 AUTOTURISME

Un accident de circulație s-a produs pe DN 73 Pitești-Câmpulung Muscel-Brașov, pe raza comunei argeșene Mărăcineni.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

În timp ce conducea un autoturism dinspre Câmpulung Muscel către Piteşti, un șofer nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de un alt autoturism, condus regulamentar în aceeaşi direcţie, şi a intrat în coliziune cu acesta din urmă. Din impact autoturismul acroşat a fost proiectat în remorca tractată tot în aceeaşi direcţie de mers de un alt autoturism, condus și acesta regulamentar. De asemenea, în urma coliziunii primul autoturism a rămas pe partea carosabilă şi a fost acroşat de un alt autoturism, care circula tot de la Câmpulung spre Pitești.

În accident au fost rănite două persoane, în vârstă de 24 și 25 de ani, ambele din orașul Topoloveni, care erau pasageri în ultimul dintre cele patru autoturisme implicate. Potrivit Serviciului Rutier Argeș, șoferul vinovat a părăsit locul accidentului. Conform aceleiași surse, conducătorul auto a fost identificat în persoana unui piteștean de 47 de ani. Poliția a întocmit dosar penal. Din cauza accidentului traficul rutier pe sensul de mers Câmpulung către Piteşti a fost blocat pentru aproximativ 40 de minute. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Argeș. Accident cu victimă!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3