NOR CURIER 930X122

accident

accident_craiovei07

ACCIDENT SPECTACULOS: MAȘINĂ RĂSTURNATĂ, CĂRUȚAȘ RĂNIT

„Serialul” zilnic al accidentelor rutiere de pe șoselele din Argeș și-a consumat un nou episod. De această dată pe un drum de pe raza comunei Stoenești.

Citiți și: Argeș: Șofer total inconștient! S-a îmbătat de 1 Mai și a provocat un accident grav

Un șofer în vârstă de 33 de ani din localitate, care își conducea autoturismul dinspre Stoenești către Valea Bădenilor, s-a angajat în depășirea unui tractor care tracta o căruţă încărcată cu fân. La rândul său, șoferul tractorului, de 50 de ani, tot din Stoenești, se afla într-o depășire a unei alte căruțe. Conducătorul autoturismului a pierdut controlul asupra volanului. Autoturismul s-a lovit de un gard din lemn de pe marginea drumului, iar din impact a ajuns din nou pe carosabil. Acolo s-a răsturnat și a intrat în coliziune cu atelajul hipo. Singurul accidentat a fost căruțașul, o femeie în vârstă de 29 de ani din aceeași comună, Stoenești. Din fericire, anunță Poliția Argeș, rănile au fost superficiale.

Polițiștii de la Biroul Rutier Câmpulung Muscel au întocmit dosar penal pe numele șoferului vinovat. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Argeș. Dramă în Joia Mare: Doi tineri în floarea vârstei, de 16 și 19 ani, morți!

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90