930X122 MAIA

accident

ACCIDENTATĂ DE O TÂNĂRĂ ȘOFERIȚĂ PE TRECEREA DE PIETONI

O femeie în vârstă de 41 de ani a fost accidentată în această dimineață pe o trecere de pietoni în zona Banatului din municipiul Pitești, informează Biroul de presă al Poliției Argeș.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Potrivit sursei citate, victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență pentru investigații medicale, dar cu răni minore.

Din primele verificări făcute la fața locului de către polițiști ai Biroului Rutier Pitești, femeia a fost accidentată de un autoturism în timp ce aceasta traversa regulamentar strada, pe marcajul pietonal. La volan se afla o șoferiță de 26 de ani, din Pitești, care circula pe strada Banat către strada Transilvania.

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

Polițiștii rutieri vor stabili cu exactitate cauza și circumstanțele în care s-a produs accidentul rutier. (Foto: descriptiv, strada Banat) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA