Donaris 930 x 122

accident

ACCIDENT_RUTIER_GAVANA_2

ACCIDENTE PE DN 7 PITEȘTI-RÂMNICU VÂLCEA! UN COPIL DE NICI 2 ANI, RĂNIT!

Noi accidente rutiere în care au avut de suferit și minori s-au produs pe drumurile din Argeș în ultima zi a săptămânii trecute. Ambele, pe DN 7, Pitești-Râmnicu Vâlcea.

Citiți și: Cum se produc tragediile pe Autostradă! Filmare scandaloasă!

Unul dintre ele a avut loc pe raza comunei Morărești. În timp ce conducea un autoturism dinspre județul Vâlcea către Pitești un șofer în vârstă de 47 de ani din Oradea nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de o autoutilitară din fața sa. Autoturismul a lovit autoutilitara, condusă regulamentar de un șofer de 52 de ani din Horezu. În urma impactului, autoutilitara, la rândul ei, a fost proiectată în autoturismul din față, condus, tot regulamentar, de un arădean în vârstă de 40 de ani. În accident a fost rănit, din fericire ușor, un copil de doar 1 an și 8 luni aflat în ultimul autoturism, cel condus de șoferul din Arad.

Tot dinspre Vâlcea către Pitești își conducea ieri autoturismul și un șofer de 48 de ani din comuna argeșeană Călinești. În dreptul comunei Cotmeana șoferul nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de întoarcere, iar mașina lui a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus regulamentar în același sens de mers de un bucureștean în vârstă de 41 de ani. Bucureșteanul și o fetiță de 9 ani din autoturismul său au fost accidentați. Din fericire, și de această dată a fost vorba de răni superficiale. În ambele cazuri conducătorii auto vinovați s-au ales cu dosare penale. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Argeș. Accident grav în miez de noapte!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90