EcoMoto 930×122

caritate

Acțiune caritabilă a femeilor democrat-liberale

Organizaţia de Femei a Partidului Democrat Liberal Argeş a organizat în incinta unui cunoscut restaurant din Pitești un eveniment caritabil pentru copiii din Centrul de tip familial Găvana.

Citiți și: Exclusiv. Tragedie în Pitești: Tânără de 34 de ani decedată subit. Avea un copil de 3 ani

„Această acţiune reprezintă continuarea evenimentului de pe 6 decembrie, atunci când femeile democrat-liberale au servit masa pentru copiii din centrul de plasament Împăraţii Constantin şi Elena. Mă bucur că în prag de sărbători am putut să aducem un zâmbet pe feţele acestor copii care au nevoie de ajutorul nostru şi îmi propun să organizăm şi pe viitor astfel de acţiuni”, declară Olimpia Doru, preşedinta Organizaţiei de Femei a PDL Argeş.

În cadrul aceluiaşi eveniment caritabil, elevi din mai multe şcoli din Piteşti, coordonaţi de profesoara Doina Răducan, au susţinut un program artistic pentru micuţii din Centrul de tip familial Găvana.

Citiți și: Sancțiuni mari pentru oamenii care nu fac acest lucru

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90