Eurial 930 x 122

politia_rutiera

Actiunea „Radarul” pe Dealul Negru

Drumul spre Valcea va fi impanzit de radare si politisti in cautarea soferilor vitezomani. O actiune care are drept scop reducerea numarului de accidente cu consecinte grave, in cadrul unei campanii nationale, se va desfasura incepand cu 15 iunie si pe drumul national 7 Pitesti – Ramnicu Valcea.

Petre Ionitescu, adjunctul sefului Inspectoratului Judetean de Politie Arges, a anuntat marti, 14 iunie, cu ocazia prezentarii editiei din acest a Raliului Argesului, ca de miercuri, 15 iunie 2011, si pana pe 15 septembrie 2011 va avea loc in Arges o actiune de amploare.

Este vorba de actiuni de prevenire si reducere a numarului de accidente cu consecinte grave pe drumul Pitesti – Ramnicu-Valcea, unul dintre cele mai expuse la astfel de evenimente rutiere din tara.

Actiunile constau in suplimentarea numarului de radare si de politisti pe acest drum, la fel cum se va intampla pe alte 3 drumuri nationale din tara pe care se petrec des accidente grave.

La acestea vor participa politisti din Pitesti, Topoloveni si Stefanesti, precum si de la posturile rurale de Politie de pe traseul DN 7.

PIZZERIA SAPORI 555 222
New Profesional Consult 570×90