930 x122 grota rece

    pendiuc_ganditor02

    Active militare la administratia locala?

    Tudor Pendiuc, primarul Piteştiului, a spus  că va participa în următoarele două zile – 14 – 15 septembrie 2012 –  la o acţiune ce va avea loc la Tulcea şi care vizează problemele din administraţia locală şi judeţeană. Cu această ocazie vor fi aduse în discuţie şi unele modificări care ar trebui aduse unor legi importante, aşa cum este cazul Legii Sportului.

    Pe de altă parte, primarul a spus că un subiect aparte pe care doreşte să îl discute este legat de activele disponibilizate de la unele unităţi militare şi care ar trebui să poată fi preluate mai uşor de administraţia locală.

    „Sunt clădiri şi terenuri disponibilizate care stau deegeaba. E păcat de ele, iar noi avem nevoie de spaţii. De ce să bag bani într-un nou sediu al Poliţiei Locale când aş putea folosi un asemenea spaţiu? Nu vreau să fiu înţeles greşti.

    Pledez pentru ca aceste unităţi militare să fiinţeze la Piteşti şi să se dezvolte.

    Dar ar fi util ca acele active disponibilizate să fie transferate către administraţia locală”, a spus primarul.

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3