EcoMoto 930×122

pompieri_incendiu

Activitatea depozitului de deşeuri de la Câmpulung, suspendată pentru 6 luni

Potrivit prefectului de Argeș, Cristian Soare, autorizaţia de mediu pentru depozitul de deşeuri periculoase de la Câmpulung Muscel care a luat foc la începutul lunii a fost suspendată.

Pe 2 octombrie s-a înregistrat un incendiu puternic la un depozit de deşeuri periculoase de pe fosta platformă ARO din Câmpulung Muscel. În urma unui control al Gărzii de Mediu, s-a constatat că neregulile persistă. Din acest motiv, a fost dispusă suspendarea autorizaţiei de mediu pentru o perioadă de 6 luni. În tot acest timp, la depozitul din Câmpulung vor fi procesate doar deşeurile aflate în stoc, fără să mai fie aduse altele noi.

În urma acestui eveniment, au fost făcute controale şi la celelalte depozite de deşeuri periculoase din judeţ. Cele mai multe, conform conducerii Prefecturii Argeş, se află în localităţi din jurul Piteştiului. De exemplu, în comunele Oarja, Bascov și Bradu și în orașul Ştefăneşti.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90