New Profesional Consult 930 x 122

    michael-clarke-duncan

    Actorul Michael Clarke Duncan a murit

    Unul dintre cei mai cunoscuţi actori din SUA, Michael Clarke Duncan, a murit la un spital din Cedars – Sinadi din cauza unui atac de cord mai vechi. Dispariţia lui Duncan a îndurerat comunitatea de la Hollywood şi fanii săi din SUA şi de peste hotare, informează Associated Press. Actorul american Michael Clarke Duncan a murit luni dimineaţă, 4 septembrie, la spitalul Cedars-Sinadi din Los Angeles, unde se afla internat în urma unui infarct suferit în luna iulie.

    Duncan, în vârstă de 54 de ani, era cunoscut în special pentru rolul interpretat în filmul „The Green Mile”, prestaţie care i-a adus o nominalizare la premiile Oscar, la categoria „Cel mai bun actor într-un rol secundar”.

    Potrivit unui comunicat, actorul american suferise un infarct pe 13 iulie şi nu reuşise să-şi mai revină complet.

    Michael Clarke Duncan s-a apucat de actorie în jurul vârstei de 30 de ani şi a avut mai multe roluri mici înainte de filmul care i-a adus nominalizarea la Oscar.

    „The Green Mile” este povestea întâlnirii dintre un bărbat condamnat la moarte pentru crimă (Michael Clarke Duncan) şi gardienii care îl păzesc, conduşi de Tom Hanks.

    După acest rol, Michael Clarke Duncan a început să fie căutat la Hollywood. Actorului Bruce Wilis i se datorează o parte din meritul pentru faima lui Duncan, deoarece el l-a propus pentru „The Green Mile”, după ce au jucat împreună în „Armageddon”. Ei s-au mai întâlnit ulterior în filmele „Breakfast of Champions,”The Whole Nine Yards” şi „Sin City”.

    Totodată, Michael Clarke Duncan şi-a împrumutat vocea mai multor personaje de animaţie, din filme precum „Kung Fu Panda,”Delgo” sau „Brother Bear”. Apariţii episodice a avut şi în serialele „The Apprentice,”The Finder,”Two and a Half Men” şi „The Suite Life of Zack and Cody.”
    Sursa: Gandul

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3