930 x122 grota rece

accident

UPDATE: ACCIDENT CU VICTIMĂ

UPDATE: Accident cu victimă. Cele trei autoturisme implicate în accidente sunt un BMW, un Fiat și un Volkswagen, precizează Poliția Argeș.

Citiți și: Argeș: Încă un accident! Două autoturisme implicate

Un șofer de 21 de ani, din Călinești, care conducea un BMW dinspre Călinești către orașul Topoloveni, s-a angajat într-o depășire neadaptând viteza la carosabilul umed și la polei. Mașina a lovit autoturismul pe care tânărul șofer încerca să-l depășească: un Fiat la volanul căruia se afla un bărbat de 55 de ani, tot din Călinești.

Ulterior, BMW-ul a lovit și un autoturism care venea din sens opus, un Volkswagen condus de un bărbat de 44 de ani, din comuna Bogați.

Citiți și: Accident în Pitești: Bărbat de 71 de ani, lovit de mașină 

În urma impactului, o femeie de 39 de ani, din Bogați, pasageră pe scaunul din dreapta față al Volkswagenului (soția șoferului), a fost rănită la picioare. Poliția a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Un accident de circulație a avut loc în urmă cu puține minute pe DN 7, pe segmentul de drum Călinești – Topoloveni, pe raza comunei argeșene Călinești.

Conform primelor informații, în accident ar fi fost implicate trei autoturisme, iar o persoană ar fi rănită.

La fața locului au fost trimise un echipaj cu ambulanță SMURD și un echipaj de pompieri cu o autospecială. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto: Facebook Info Trafic Pitești)

555×222  MAIA
570×90 MAIA