NOR CURIER 930X122

accident

UPDATE! ACUM: ACCIDENT MORTAL ÎN ARGEȘ

Cu puțin timp în urmă un grav accident de circulație a avut loc pe DN 65 Slatina – Pitești pe raza comunei argeșene Lunca Corbului, la ieșirea către Pitești.

Citiți și: Pitești: Accident în Centru, între două autoturisme!

Conform primelor informații, în accident ar fi fost implicate un autocamion și un Peugeot înmatriculat în Austria. Peugeot-ul circula către Piteşti dinspre Slatina. Personalul medical de pe ambulanță sosit la fața locului a făcut proceduri de resuscitare, însă şoferul autoturismului nu a mai putut fi salvat și a murit. Șoferul se numea Dorinel Nicolae, avea 53 de ani și era din localitatea 1 Decembrie – județul Ilfov.

Conducătorul autoturismului ar fi adormit la volan și ar fi pătruns pe contrasens, mașina intrând în coliziune cu autocamionul, care circula regulamentar din sens opus. Din păcate, șoferul autocamionului nu a putut evita impactul. Acesta din urmă se numește Gabriel Florin R., este din Curtea de Argeș și are 44 de ani. În urma accidentului s-a ales cu un picior rupt, dar și cu dosar penal pentru ucidere din culpă. (Foto: Facebook Info Trafic Piteşti)

Citiți și: Accident grav în Argeș. Un șofer de 18 ani a făcut mașina praf!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90