NOR CURIER 930X122

accident

ACUM: ACCIDENT GRAV ÎN BASCOV

În urmă cu puţin timp, în comuna Bascov s-a produs un grav accident de circulaţie în care au fost implicate trei autoturisme.

Citiți și: News ALERT: Accident grav în Argeș, acum!

Potrivit primelor informaţii, şoferul unuia dintre acestea nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a lovit un alt autovehicul.

UPDATE:

Citiți și: Argeș: Șofer total inconștient! S-a îmbătat de 1 Mai și a provocat un accident grav

Cele 3 maşini implicate în accident sunt: un Cielo condus de un bărbat de 27 de ani din Argeş, un BMW condus de un bărbat de 25 de ani din judeţul Gorj şi un TIR condus tot de un bărbat în vârstă de 53 de ani din judeţul Giurgiu.

Atât autoturismul Cielo cât şi TIR-ul se deplasau în aceeaşi direcţie de mers, dinspre Vâlcea către A1, primul pe banda 1, iar cel de-al doilea pe banda 2.

La un moment dat, şoferul de pe prima bandă fie a pierdut controlul autovehiculului, fie a dorit să schimbe banda fără a se asigura, ajungând astfel să fie acroşat de TIR.

În urma impactului autoturismul Cielo a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un BMW.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a două persoane: şoferul autovehiculului Cielo şi o tânără de 21 de ani, pasageră în BMW. (Foto: Arhivă)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3